Een Travellerspoint blog

Nieuw reisplan

rain 19 °C

Nadat ik onderstaand bericht op mijn site had gezet, habben we al onze reisplannen en tijdschema's naast elkaar gelegd en bleek, in tegenstelling tot eerder, dat ze ineens hetzelfde plan hadden als ik en dat het wel echt perfect op elkaar aansloot.. Oftewel, ik reis met hun verder en ik zie het wel! Onderweg hebben we met wat mensen afgesproken en er staat ook een wandeling op de planning (Tongariro Alpine Crossing) waar ongeveer 100 mensen aan mee doen. Ergens rond Mount tongariro, duurt 6 uur en ze hebben er een heel weekend omheen gebouwd. Waarschijnlijk doe ik 1 dag mee en ga dan skydiven in Taupo..! Jeej!

Geplaatst door ikeblokker 18:39 Gearchiveerd in Nieuw-Zeeland Tagged northland

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

Klinkt goed ! Had nog een sms gestuurd , ontvangen ? Jouw telnr komt binnen met +64... ,maar lijkt me toch een NZ-nummer. Mooi dat jullie eruit zijn gekomen. Gaat vast een mooie reis worden. Moet toch kiezen, zijn zoveel mooie plekken.
Je zult het wel weten , maar de Tongariro Crossing is een mooie wandeling (1 dag). Ook mooie wandelingen vanuit Whakapapa (silica rapids, Taranaki Falls, Ridge walk) als het een mooie dag is.Heb goede dingen gehoord over de skydive! Ik lees het wel weer ...
Met groet , Marcel

door mbinnz

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint