Een Travellerspoint blog

Paar foto's!

overcast 20 °C

Hoi!

Er staan weer wat foto’s op, van o.a. de Tongariro crossing. Helaas was de computer te traag om alle foto’s erop te zetten, maar komt later wel. Zo’n mooie wandeling heb ik echt nog nooit gemaakt! Met 130 man waren we bijna 8 uur onderweg (19,4 km). We kwamen langs mooie bergen en meren, in de volle zon of ijskoude wind en bewolking. De bekendste berg is wel Mount Ngauruhoe (‘Mount Doom’ uit lord of the rings). Deze is te gevaarlijk om zelf te beklimmen, maar een aantal van de groep zijn er wel op geweest.

Heb net de skydive gedaan over de Fox Glacier, was echt geweldig! Super gave ervaring. Ik heb een leuke video, misschien dat het later lukt om deze op mijn site te zetten. 1 Maart vlieg ik naar Thailand en 17 maart in de ochtend kom ik thuis. De 18de in de avond ga ik op wintersport naar Alpe d’Huez, super! Beetje krap allemaal, maar helaas kan ik niet eerder terugvliegen.

Ga straks richting Haast en in Queenstown ga ik waarschijnlijk in mijn eentje verder reizen, omdat het met Nicole en Leif nog steeds niet echt lekker gaat. Ik laat het hierbij. Als ik in Christchurch ben (rond 25 feb) zal ik weer een nieuw bericht plaatsen.

Laterz!
xx

Geplaatst door ikeblokker 17:29 Gearchiveerd in Nieuw-Zeeland Tagged tongariro crossing

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint