Een Travellerspoint blog

Alles ok!

rain 13 °C

Hoi, even een berichtje om te laten weten dat alles oke is! Iedereen weet inmiddels wel dat er een aardbeving is geweest in Christchurch. Op dat moment was ik vlakbij het kleine dorpje Twizel, ongeveer 280 km van Christchurch. Ik verbleef met Gijs, Jill, Nicole en Leif op een rest area, omdat het de hele dag flink aan het regenen was. Ik heb niks gevoeld, maar toen ik naar het dorpje ging om boodschappen te halen hoorde ik dat er net een aardbeving was geweest. Het leek allemaal nog wel mee te vallen, maar gedurende de dag kon ik op mijn autoradio horen dat het erg heftig was!

Ik zou daar over 2 dagen zijn, dus gelukkig nog niet! Ik huur mijn auto nu wat langer, zodat ik ver buiten Christchurch kan blijven en alleen de laatste nacht ergens bij het vliegveld moet overnachten. Ik zal uitkijken voor naschokken etc.

Nicole en Leif kwamen we onderweg trouwens weer ergens tegen, dus vandaar dat we met zn allen bij de rest area sliepen. Ik heb een super gezellige avond met ze gehad, dus was voor mij wel erg leuk om het op die manier met hun af te sluiten!

Ga nu naar de spa om op te warmen! Het is flink koud buiten.. Ben nu bij Lake Tekapo.
Ik hou jullie op de hoogte!

Groetjes,
Ike

Geplaatst door ikeblokker 18:04 Gearchiveerd in Nieuw-Zeeland Tagged lake tekapo

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reacties

280km afstand noemen we in Nederland het buitenland en niet dichtbij :). Maar fijn dat je niet door elkaar bent geschud.

door mvk

Hoi Ike , inderdaad heel fijn dat je nog niet in Christchurch was. Wordt overal geconfronteerd met al het nieuws en het is allemaal best heftig. Hopelijk ondervind je niet teveel hinder. Geniet nog van alles ! Ik vlieg morgen naar Sydney voor een Australisch vervolg van mijn trip. Nieuw Zeeland krijgt zeer waarschijnlijk een vervolg gezien alle opgedane ervaringen en mensen die ik heb ontmoet. Met groet Marcel

door mbinnz

Om reacties achter te laten op deze reisblog moet je lid zijn van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint